Massage

Massagebehandlingar

 • Helkroppsmassage 75 min. - 1260 kr
  Studio Calmas längsta massagebehandling för dig som vill unna dig det lilla extra. Djupt avslappnande och mjukgörande massage av hela kroppen med välgörande oljor. Alla massager utförs av auktoriserad hudterapeut vilken är utbildad inom klassisk avslappningsmassage och utför inte behandlande och/eller problemlösande idrottsmassage. 

 • Helkroppsmassage 55 min. - 980 kr 
  Avslappnande och mjukgörande massage av hela kroppen med välgörande oljor. Alla massager utförs av auktoriserad hudterapeut vilken är utbildad inom klassisk avslappningsmassage och utför inte behandlande och/eller problemlösande idrottsmassage. 

 • Halvkroppsmassage 45 min. - 840 kr 
  Avslappnande och mjukgörande massage av baksida ben, rygg och nacke med välgörande oljor. Alla massager utförs av auktoriserad hudterapeut vilken är utbildad inom klassisk avslappningsmassage och utför inte behandlande och/eller problemlösande idrottsmassage. 

 • Ryggmassage 25 min. - 560 kr 
  Avslappnande och mjukgörande massage av rygg och nacke med välgörande oljor. Alla massager utförs av auktoriserad hudterapeut vilken är utbildad inom klassisk avslappningsmassage och utför inte behandlande och/eller problemlösande idrottsmassage. 

 • Underben- & fotmassage 25 min. - 560 kr 
  Avstressande och djupgående massage av underben och fötter med välgörande oljor. Alla massager utförs av auktoriserad hudterapeut vilken är utbildad inom klassisk avslappningsmassage och utför inte behandlande och/eller problemlösande idrottsmassage. 

 • Arm- & handmassage 25 min. - 560 kr 
  Avstressande och uppmjukande massage av armar och händer med välgörande oljor. Alla massager utförs av auktoriserad hudterapeut vilken är utbildad inom klassisk avslappningsmassage och utför inte behandlande och/eller problemlösande idrottsmassage. 

 • Nack- & hårbottenmassage 25 min. - 560 kr 
  Avstressande och rofylld massage av dekolletage, nacke och hårbotten med välgörande oljor. Alla massager utförs av auktoriserad hudterapeut vilken är utbildad inom klassisk avslappningsmassage och utför inte behandlande och/eller problemlösande idrottsmassage. 
Dags för total avkoppling?
Alla våra tider avser effektiv massagebehandling. Extra tid för ombyte och betalning läggs alltid till på din bokning för att du ska få en så lugn och avkopplande stund som möjligt hos oss.

Vi utför inte massage på dig som har en pågående infektion i kroppen eller har feber. Vi förbehåller oss rätten att neka behandling om vi anser att du inte är frisk nog.

Är du gravid?
Då är du varmt välkommen att boka massagebehandling hos oss efter graviditetsvecka 12. Meddela gärna att du är gravid så vi kan förbereda med extra kuddar för din komfort.

Massage som tillval

 • Arm- & handmassage tillval 15 min. - 300 kr 
  En kortare avstressande och uppmjukande massage av armar och händer med välgörande oljor som kan väljas till som komplement till redan bokad behandling. Alla massager utförs av auktoriserad hudterapeut vilken är utbildad inom klassisk avslappningsmassage och utför inte behandlande och/eller problemlösande idrottsmassage. 

 • Nack- & hårbottenmassage tillval 15 min. - 300 kr  
  En kortare avstressande och rofylld massage av dekolletage, nacke och hårbotten med välgörande oljor som kan väljas till som komplement till redan bokad behandling. Alla massager utförs av auktoriserad hudterapeut vilken är utbildad inom klassisk avslappningsmassage och utför inte behandlande och/eller problemlösande idrottsmassage. 
mycket vill ha mer!
Önskar du en stund extra i behandlingsrummet?
Boka till 15 minuter extra massage efter eget val.
Vi lovar att du inte kommer ångra dig!