Camilla Jansson

Auktoriserad hudterapeut

Examinerad vid gilda skolan 2010
Shr godkänd utbildning samt medlemsskap
Internationell cidesco-examen

Varför valde du hudterapeutyrket?

Jag valde tidigt att plugga till hudterapeut då jag själv växt upp med en problematisk hy och ville hjälpa andra som också lider av besvär. Intresset för färg och form har funnits med mig sen barnsben och att få arbeta kreativt med händerna har alltid varit målet. Hudterapeutyrket förenar min kreativa sida med passionen för att arbeta med människor!

Vad har du för tidigare meriter?

Mina första 7 år i yrket drev jag enskild verksamhet och hyrde rum på två salonger i Uppsala city. Jag valde att lägga företagandet på hyllan efter att mitt första barn föddes och jobbade en kort period som BrowBar Expert för Benefit Cosmetic efter föräldraledigheten, för att sedan som anställd hudterapeut vara med och starta upp salongen Choices där jag blev kvar i 4 år.

Hur startade Studio Calma?

Jag hade under en längre tid drömt om att åter driva eget, men i helt egen regi - möjligheten att få utforma verksamheten efter egna preferenser och erfarenheter jag samlat på min under mitt arbetsliv.

Min vision är att du som kund ska känna dig välkommen från första kontakt per telefon eller i onlinebokningen, till mötet på salongen, genom hela behandlingen och även när du lämnar Studio Calma. En trygghet och vetskap om att du blir behandlad av kompetent personal som alltid har ditt välmående i fokus. Det är kärnan i verksamheten.